Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 
 
 
 
DIACOM
Κουρτινόξυλα & Ρολοκουρτίνες Ηράκλειο Κρήτης

Η εταιρεία μας ''DIACOM'' η οποία εδρεύει στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, ιδρύθηκε το 1985 έχοντας ως αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία Κουρτινόξυλων - Κουρτινόβεργων σε πανελλαδικό επίπεδο και μόνο χονδρική πώληση.

Με οδηγούς το πάθος μας για καινοτομία, την εμμονή μας στην υψηλή αισθητική και την προσήλωση μας στον σωστό επαγγελματισμό, όλα αυτα τα χρόνια δραστηροποιούμαστε αποκλειστικά με την εισαγωγή, κατασκευή, μεταποίηση και εμπορία κουρτινόξυλων και μηχανισμών κουρτινών.

 
 
 
 
 


Θέλοντας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης και να καλύψουμε τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας, εμπλουτίσαμε την γκάμα των προϊόντων μας και με ρολοκουρτίνες, περσίδες και στόρια τα οποία αποτελούν ιδανική λύση για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μεταλλικά, μπρούτζινα, σιδερένια και ξύλινα κουρτινόξυλα, μηχανισμούς και αξεσουάρ για τις κουρτίνες σας, ρολοκουρτίνες, περσίδες - στόρια αλλά και οτιδήποτε αφορά την εσωτερική Σκίαση του χώρου σας.

Παρακολουθούμε συνεχώς και με συνέπεια τις τάσεις της αγοράς εξελίσσοντας τα προϊόντα μας ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας. 

 
 
 
 
 
 

Με αρωγό το μεράκι, την αγάπη και την γνώση στο αντικείμενο, την πολυετή εμπειρία στο χώρο, αλλά ταυτόχρονα με κύριο οδηγό την αστείρευτη επαγγελματική ανησυχία για τις εξελίξεις στον χώρο των υλικών και των διακοσμητικών τάσεων η εταιρεία μας ''DIACOM'' συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικά και λειτουργικά προϊόντα ώστε να προμηθεύεστε πάντα προϊόντα που καλύπτουν τις απαιτήσεις σας.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης και το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας, είναι τα στοιχεία που μας καταξίωσαν στην Ελληνική αγορά.

 
Στόχος μας
η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχοντας τους προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές. Φιλοδοξία μας η εταιρεία μας να αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο, τόσο στην Κρήτη, όσο και σε όλη την Ελλάδα.