Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Diacom - Διαλυνάς Γεώργιος | Κουρτινόξυλα & Ρολοκουρτίνες Ηράκλειο Κρήτης
 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ
Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από κουρτινόξυλα, ρολοκουρτίνες, περσίδες - στόρια, σε διάφορα στυλ και σχέδια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας δώσουμε μοναδικές λύσεις για την εσωτερική σκίαση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 

ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ
είναι η εταιρεία μας να αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο, τόσο στην Κρήτη, όσο και σε όλη την Ελλάδα.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Για παραπάνω πληροφορίες και ενημέρωση που αφορούν στα τα είδη μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 
 
DIACOM
Εισαγωγή - Μεταποίηση & Κατασκευή Κουρτινοσυστημάτων Ηράκλειο Κρήτης


Η εταιρεία μας ''DIACOM'' η οποία εδρεύει στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, ιδρύθηκε το 1985 έχοντας ως αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία Κουρτινόξυλων - Κουρτινόβεργων σε πανελλαδικό επίπεδο και μόνο χονδρική πώληση.

Με οδηγούς το πάθος μας για καινοτομία, την εμμονή μας στην υψηλή αισθητική και την προσήλωση μας στον σωστό επαγγελματισμό, όλα αυτα τα χρόνια δραστηροποιούμαστε αποκλειστικά με την εισαγωγή, κατασκευή, μεταποίηση και εμπορία κουρτινόξυλων και μηχανισμών κουρτινών.
 ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ποικιλία σχεδίων & επιλογών

Τα κουρτινόξυλα συγκαταλέγονται στα πιο ιδιαίτερα και άκρως απαραίτητα αξεσουάρ διακόσμησης, πάνω στα οποία τοποθετούμε τις κουρτίνες. Αποτελούν τον πρώτο μηχανισμό εσωτερικής σκίασης, είναι απλά στη χρήση, ενώ βρίσκονται στην κορυφή προτίμησης των καταναλωτών...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
υψηλή ποιότητα & αισθητική

Οι ρολοκουρτίνες αποτελούν μια μοντέρνα εναλλακτική εφαρμογή σκίασης εσωτερικών χώρων. Είναι η ιδανική λύση για σκίαση, διακόσμηση και κάλυψη μεγάλων παραθύρων, βιτρίνες καταστημάτων, γραφεία αλλά και για οικιακή χρήση...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ