Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
 
 
 
 
ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
Diacom | Ηράκλειο Κρήτης

Οι ρολοκουρτίνες αποτελούν μια μοντέρνα εναλλακτική εφαρμογή σκίασης εσωτερικών χώρων. Είναι η ιδανική λύση για σκίαση, διακόσμηση και κάλυψη μεγάλων παραθύρων, βιτρίνες καταστημάτων, γραφεία αλλά και για οικιακή χρήση. 

Η εταιρεία μας ''DIACOM'' η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο, σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από ρολοκουρτίνες οι οποίες αποτελούν μία όμορφη, μοντέρνα και ποιοτική λύση για την σκίαση του χώρο σας.

Κομψές και λειτουργικές, οι ρολοκουρτίνες που θα βρείτε στην εταιρεία μας διαθέτουν ζωντανά χρώματα και εντυπωσιακό στυλ σχεδιασμού που κυμαίνεται από μοντέρνες έως κλασσικές γραμμές. Υφάσματα μονόχρωμα, εμπριμέ, χρωματιστά, με κάθε είδους παραστάσεις αλλά και παιδικές ρολοκουρτίνες για το δωμάτιο των μικρών μας φίλων. 

Πολυεστερικά πανιά ημισυσκότισης, υφάσματα πλήρους σκίασης (blackout), υφάσματα διάτρητα (screen), υφάσματα φυσικής υφής, υφάσματα άφλεκτα (πχ Trevira κτλ) και πολλά άλλα για απλές ρολοκουρτίνες ή και δίπλες.

Δείτε επίσης τον κατάλογο των προϊόντων μας 

 
 
 
 
ΌΛΑ
 
ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
 
ΔΙΠΛΕΣ ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
 
ΡΟΜΑΝ
 
 
 
 
 
 
 
Οι εξελιγμένες προδιαγραφές των υφασμάτων που διαθέτουμε, καθιστούν τις ρολοκουρτίνες ως την ιδανική λύση για την σκίαση, την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τον έλεγχο της εναλλαγής θερμότητας του χώρου με το εξωτερικό περιβάλλον. Ενώ τα κορυφαίας ποιότητας εξαρτήματα και οι μηχανισμοί, μπορούν να σας εξασφαλίσουν λειτουργικότητα και άνεση. 
 
Επισκεφτείτε την εταιρεία μας
για να δείτε από κοντά την ποικιλία από ρολοκουρτίνες που διαθέτουμε. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να διαλέξετε την ιδανική ρολοκουρτίνα για τον χώρο σας.